dijous, 20 de novembre del 2008

Antonio Aguado de Cea


Estava buscant una ponència del Aguado sobre el nou annex de formigó reforçat amb fibres (Annex 14) inclòs a la nova Instrucció, quan he anat a petar al web personal del professor Antonio Aguado. Segons la presentació, que fa del lloc al inici, s'ha estrenat el dia de la diada (11/09/2008) i compta amb la recopilació dels treballs on ha participat al llarg de la seva carrera.

He cregut que era digne de destacar per la grandissima quantitat d'informació que posa a la disposició. En la nostra professió un està acostumat a que la gent amagui els treballs, o com a mínim el detalls d'aquests. En aquest web l'Aguado fa tot el contrari, ho ensenya tot, tesis, tesines, projectes, papers o publicacions, és una gran font d'informació científica del formigó. Tot i que des del meu punt de vista, crec que la pàgina té encara problemes de posicionament a Google, esperem que ho acabint resolent (escrivint el nom complet m'ha sortit a la segona pàgina).

Sembla que poc a poc la universitat s'està adonant de que va això d'internet, el que encara li falta bastant, només cal veure el pèssim web del departament d'Enginyeria de la Construcció. Però per no acabar amb mal gust de boca recomano un parell més de web relacionats amb el departament d'Enginyeria de la Construcció de l'ETSECCPB també interessants:
S'ha de dir que en cap d'aquests hi ha tanta informació com a la pàgina de l'Aguado, potser excepte la d'Innovació del Formigó (on ell és co-director, és clar).

Próximes actualizacions

  • Algoritmes de disseny evolutius
  • Eines per la docència de l'enginyeria